vrijdag 9 januari 2015

Goedkope grafstenen voor ieder budget

Een nette, degelijke goedkope grafsteen

Het gebeurt nog wel eens dat de kosten van een grafsteen niet zijn meeverzekerd met de uitvaart. Alleen de kosten van de uitvaart zijn dan gedekt en dan moet er nog budget beschikbaar worden gesteld voor het laten maken van een passende grafsteen voor de overleden dierbare. Nabestaanden zijn dan dikwijls opzoek naar een goedkope grafsteen als de middelen beperkt zijn.

Ook kan het zijn dat men geen waarde hecht aan grafbezoek en daarom een sobere, goedkope oplossing wil voor de grafsteen.

Aanbieding goedkope grafsteen vanaf € 1.695,=

Om hier een passende oplossing voor te bieden hebben wij een tijdelijke aanbieding van een goedkope grafsteen voor € 1.695,00 zonder dekplaat en voor € 1.845,00 met dekplaat.


Links: grafsteen met dekplaat | Rechts: grafsteen zonder dekplaat

Dit grafmonument kan in vier kleuren graniet worden uitgevoerd: in Zwart graniet, Royal Impala, Himalaya of Orion. Een combinatie hiervan is ook mogelijk, zoals links is afgebeeld.

Welke kosten zijn inbegrepen?

Deze grafsteen aanbieding is inclusief alle kosten, dus BTW, fundering, gezandstraalde tekst à 100 letters/tekens, standaard grind of tuinaarde en plaatsen in de provincies Overijssel, Flevoland, Utrecht, Noord-Holland, Gelderland en Drenthe. De enige kosten die niet zijn inbegrepen, zijn de vergunningskosten, welke per gemeente of kerk verschillen.

Wat zijn de service en garantievoorwaarden?

Bij deze grafsteen aanbieding zijn dezelfde service en garantievoorwaarden van toepassing als bij onze andere grafmonumenten. Dit betekent 25 jaar garantie op het graniet, 5 jaar garantie op het verzakken en 5 jaar garantie op de verf in de gezandstraalde tekst.

Al onze grafmonumenten zijn voorzien van het Keurmerk Natuursteen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Algemene Bond van Natuursteenbedrijven waardoor u verzekerd bent van een gepaste werkwijze.

Meer informatie over goedkope grafstenen

Wilt u meer informatie over onze aanbieding? Klik hier of neemt gerust contact met ons op. U kunt deze grafsteen aanbieding in het echt bekijken in een van onze showrooms en showtuinen in Kampen, Barneveld, Apeldoorn, Amstelveen of Almelo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten